Om Morten

MORTEN LUND

WILHELMSEN

statsautoriseret revisor

CV


Statsautoriseret revisor og partner hos RevisorGården Godkendte Revisorer A/S.


Jeg startede som mange andre efter HHX og læste HD om aftenen. Efter den blev færdiggjort gik jeg videre på cand.merc.aud, men nu havde jeg forladt de trygge rammer i PwC og var blevet selvstændig med bogføring og rådgivning. Efter et par år, fandt jeg dog ud af at jeg hellere måtte komme retur igen.


I mit tidligere virke hos PwC i Hellerup har jeg arbejdet med virksomheder i alle størrelser, men på det seneste med særligt fokus på børsnoterede virksomheder, hvorfor jeg har indgående kendskab til lovgivningen der regulerer disse. Jeg har fungeret som både koncern- og komponentrevisor og har erfaring med både årsregnskabsloven og IFRS.


Fagligt er mine interesser mangfoldige, men jeg har altid haft en glæde ved at hjælpe iværksættere og ejerledede virksomheder.


Jeg har altid været glad for at undervise og i de sidste mange år har jeg undervist, dels hos PwC men også som ekstern lektor på Københavns Universitet. Derudover er jeg tilknyttet SR-akademiet hos FSR som underviser på flere trin og som opgaveretter.


Derudover har jeg flere kandidater, som jeg hjælper frem mod revisoreksamen. Vi går i dybden med deres skriftlige opgaver, metode, faglige mangler og hvad de ellers måtte have brug for. Det vigtigste for mig er at forløbet er individuelt. Jeg har naturligvis noget viden at trække på, men kandidaternes behov er vidt forskellige.